Jahanam Feat Soimah - Ngelmu Kyai Petruk

Kuncung ireng pancal putih
Swarga durung weruh
Neraka durung wanuh
Mung donya sing ku weruh
Urip aja duwe mungsuh

Ribang bumi ribang nyawa
Ana beja ana cilaka
Ana urip ana mati
Precil mijet wohing ranti

Seneng mesthi susah
Susah mesthi seneng
Aja seneng nek duwe
Ja susah nek ra duwe

Senenge saklentheng
susahe sarendheng
Susah jebule seneng
Seneng jebule susah

Ki Daruna Ni Daruni
Wis ya aku bali menyang Giri
Kyai Petruk ratu ning Merapi
Lho ratu kok kadi pak tani?

Sugih rung karuan seneng
Mlarat rung karuan susah
Susah ra iso disawang
Bisane mung dirasake dhewe

Eh..Kapiran eh..kapirun eh..
Sapi ora nuntun
Urip aja mung nenuwun
Yen sapimu masuk angin tambanana
Jamune ulekan lombok
Bawang uyah kecap
Njur wetenge wedhak ana ki parutan jahe
Urip kudu nyambut gawe
Ja sapenake dewek
Kabeh ana aturane

Ki Daruna Ni Daruni
Wis ya aku bali menyang Giri
Kyai Petruk ratu ning Merapi
Lho ratu kok kadi pak tani?

Pipi padha pipi
Bokong padha bokong
Pipi ngempong bokong
Ki dhapur sampurnaning wong

Yen ngelak ngombea
Yen ngelih mangana
Yen kesel ngasoa
Yen ngantuk turua

Ondhe-ondhe jemblem bakwan
Urip ki padha wong njajan
Kabeh ora bisa dipangan
Mula elingana dhandhangulane jajan

Ki Daruna Ni Daruni
Wis ya aku bali menyang Giri
Kyai Petruk ratu ning Merapi
Lho ratu kok kadi pak tani?

Ki Daruna Ni Daruni
Wis ya aku bali menyang Giri
Kyai Petruk ratu ning Merapi
Lho ratu kok kadi pak tani?

Ki Daruna Ni Daruni
Wis ya aku bali menyang Giri
Kyai Petruk ratu ning Merapi
Lho ratu kok kadi pak tani?


Download Song

2 comments:

Khalifah Brandhall mengatakan...

Buat Ki Jarot ,,,banget ..bangeet bangeT n' top banget pokok'E

Lilik Budi mengatakan...

keren lagune...rak bosen2 ngrungokke

Poskan Komentar

JHF

--------> Jogja Hip Hop Foundation Blog <--------

Didi

"Created By : Adhie Van Ferrinas"